Blue Cheese Crostini

IMG_20170618_143815

Un fel de paine prajita cu gem de smochine si branza cu mucegai albastru. O combinate inedita, dar apetisanta.

 

Ingrediente:

 

1 bagheta din faina integrala, cu seminte

200 g gem de smochine

100 g branza cu mucegai albastru

5 linguri ulei de masline

 

Preparare:

 

Totul este foarte simplu. Se incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Tava mare de aragaz se tapeteaza cu hartie de copt si se da deoparte.

Bagheta o tai oblic si ungi fiecare felie de paine, pe o parte, cu ulei de masline. Pune feliile cu partea unsa, in sus, in tava si coace 3 minute pe o parte si inca 3 minute pe partea cealalta.

Se lasa 2-3 minute la racorit si se servesc feliile de paine unse cu gem de smochine si branza cu mucegai deasupra.

 

Pofta buna!

 

IMG_20170618_143530

IMG_20170618_143624

IMG_20170618_143716

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s