Macaroane cu sos alb, de post

Cand ai pofta de macaroane cu branza, dar esti in post, gasesti solutii 😀

Ingrediente:

500 g fusilli Barilla

500 ml smantana vegana Alpro (se gasesc in cutii micute de 250 ml)

200 g feta vegana – Vegan Gourmet Greek style white 

sare de mina neiodata, dupa gust

1 catel de usturoi – optional

Preparare:

Se fierb pastele al dente, conform instructiunilor. Se scurg de apa, nu se clatesc si se amesteca imediat cu smantana vegana. Pentru inceput se pun doar 250 ml si putina sare si se amesteca bine.

Se adauga si branza feta vegana data pe razatoarea cu ochiuri mari si catelul de usturoi dat pe razatoarea cu ochiuri mici. Usturoiul este optional. Mie mi-a placut tare cu putina aroma de usturoi, dar poti sari peste acest pas.

Pastele vor absorbi destul de repede primii 250 ml de smantana vegana. Se adauga si a doua cutie de smantana si se amesteca bine. Se mai potriveste de sare si se serveste imediat.

Pofta buna!

2 responses to “Macaroane cu sos alb, de post

  1. Arata super, dar nu vad reteta 😁

Lasă un comentariu