Macaroane cu nuca si stevie, de post

Ieri macaroane sarate, azi dulci 😀

Ingrediente:

250 g fusilli Barilla

200 g nuca

2-3 linguri zahar de stevie

Preparare:

Pastele se fierb conform instructiunilor. Eu le prefer mereu al dente.

Se clatesc cu putina apa rece, se strecoara bine apoi se amesteca cu nuca macinata si zahar de stevie, dupa gust.

Nimic complicat, rapid si-ti faci pofta copilariei.

In loc de nuca poti folosi mac macinat. La fel de delicioase.

Se poate adauga si un pic de coaja de lamaie, totul este permis atat timp cat iti place.

Poti incerca si taiteii cu pesmet. Daca e post, caleste pesmetul in ulei.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s