Bruschette cu camembert si pere

IMG_20170618_135510

In fapt de seara…

 

Ingrediente:

 

1 bagheta rustica cu multe seminte si faina de secara

5 linguri ulei de masline

o rotita camembert

2 pere dulci, moi, zemoase

cimbru verde

 

Preparare:

 

Se taie bagheta oblic, obtinand felii lunguiete.

O tava mare de aragaz se tapeteaza cu hartie de copt, iar cuptorul se incinge la 200 de grade Celsius.

Fiecare felie de paine se unge pe o parte cu ulei de masline si se aseaza in tava cu partea unsa cu ulei in sus.

Se da tava la cuptor astfel: 2 minute pe o parte si 3 minute pe partea cealalta. Apoi se intorc feliile cu partea unsa in sus, se pune deasupra branza si se da iarasi la cuptor pana cand aceasta se topeste frumos.

Se scot bruschetele, se lasa 1 minut la racorit si se servesc cu felii de para si cimbru verde.

 

Pofta buna!

 

IMG_20170618_135157

IMG_20170618_135232

IMG_20170618_135311

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s