Budinca de amaranth cu ciocolata si cardamon

Budinca de amaranth

O gustare sanatoasa pentru toata familia.

 

Ingrediente:

 

120 g amaranth

480 ml lapte vegetal dupa preferinta

1-2 linguri miere raw

½ lingurita cardamon macinat

2 linguri cacao raw

1-2 linguri faina de cocos

 

Preparare:

 

Se pune amaranth-ul la clatit, apoi se amesteca cu laptele si se pune la fiert. Va fierbe cam 30 de minute la foc domol amestecand din cand in cand. Amaranth-ul absoarbe lichidul si se inmoaie. Cand atinge consistenta dorita, ia oala de pe foc, pune capacul si lasa 10 minute in repaus.

Adauga apoi mierea, cardamonul, cacaua si faina de cocos si amesteca bine.

Serveste cu pofta.

 

Pofta buna!

 

Budinca de amaranth2

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s