Supa crema de cartofi, cu usturoi

Este o supita buna, buna, buna 🙂 …

Ingrediente:

1 kg de cartofi, curatati
1 pastarnac mare
1 radacina de patrunjel
1 ceapa mare
7 catei mari de usturoi
ulei
sare
piper
vegeta
apa

Preparare:

Cartofii, curatati si spalati, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Se adauga si pastarnacul si patrunjelul taiate rondele.
Cand legumele au fiert si apa a mai scazut se paseaza totul foarte bine sau se mixeaza cu un blender de mana.
In uleiul incins se caleste ceapa si usturoiul, tocate marunt. Se adauga aceasta „prajeala” peste cartofi.
Se mai blenduieste totul, se adauga, sare piper si vegeta dupa gust si se mai da supa inca un clocot.
Se poate servi cu verdeata tocata marunt, cu ceapa rosie si/sau crutoane.


Pofta buna!

Lasă un comentariu