Imi plac salatele de genul asta, o combinatie de legume, seminte, paste si sos delicios.
Ingrediente:
3 castraveti mici, de gradina
3 rosii
100 g penne din fasole neagra
broccoli, 2 inflorescente mici
3-5 linguri sos din unt de arahide
Preparare:
Sosul se prepara dinainte si e bine sa stea 30 de minute la frigider inainte de a-l folosi. E pe baza de unt de arahide de la Sano Vita, insa revin maine si cu reteta sosului.
Se spala bine legumele. Se curata castravetii de coaja si se taie rondele. Rosiile se taie cubulete. Se aranjeaza frumos intr-o farfurie/bol.
Pennele se fierb in apa cu sare pentru 6-8 minute, apoi se clatesc bine cu apa calda si se lasa la scurs. Se pun in farfurie langa legume.
Broccoli se clateste bine, se desface in buchetele micute si apoi se fierbe in apa cu sare. Se clateste cu apa rece, se scurge bine si se serveste alaturi de restul ingredientelor.
Totul se stropeste cu sos din unt de arahide din belsug.
Pofta buna!