Buddha Bowl cu sos din unt de arahide

66054084_10217180441836176_6439607963412856832_n

Imi plac salatele de genul asta, o combinatie de legume, seminte, paste si sos delicios.

Ingrediente:

 

3 castraveti mici, de gradina

3 rosii

100 g penne din fasole neagra

broccoli, 2 inflorescente mici

3-5 linguri sos din unt de arahide

 

Preparare:

 

Sosul se prepara dinainte si e bine sa stea 30 de minute la frigider inainte de a-l folosi. E pe baza de unt de arahide de la Sano Vita, insa revin maine si cu reteta sosului.

Se spala bine legumele. Se curata castravetii de coaja si se taie rondele. Rosiile se taie cubulete. Se aranjeaza frumos intr-o farfurie/bol.

Pennele se fierb in apa cu sare pentru 6-8 minute, apoi se clatesc bine cu apa calda si se lasa la scurs. Se pun in farfurie langa legume.

Broccoli se clateste bine, se desface in buchetele micute si apoi se fierbe in apa cu sare. Se clateste cu apa rece, se scurge bine si se serveste alaturi de restul ingredientelor.

Totul se stropeste cu sos din unt de arahide din belsug.

 

Pofta buna!

20190701_194943

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s