Terci hranitor, de post, ca pentru sambata.
Majoritatea ingredientelor sunt de la Sano Vita, produse ce mie-mi plac tare mult.
Daca-ti face si tie cu ochiul acest preparat, cumpara tot ce ai nevoie de pe www.sanovita.ro si treci la treaba!
Nu uita sa introduci codul promotional „artasisavoare” si primesti discount de 15% pentru fiecare comanda!
Ingrediente:
1 conserva 400 g lapte de cocos Sano Vita
1 cana (250 ml) apa
1/2 cana quinoa alba Sano Vita
3 linguri zahar de cocos
1 lingurita esenta de vanilie
Plus:
o mana de migdale Sano Vita
o mana de goji Sano Vita
o mana de afine proaspete
rondele de orez cu glazura de ciocolata alba Sano Vita
ciocolata vegana cu zahar de stevie
Preparare:
Se ia o oala antiaderenta, se rastoarna continutul conservei, se pune si apa si se da totul la fiert. In momentul in care a inceput fierberea, se adauga quinoa, se da focul la mic si se lasa sa fiarba pana cand bobitele de quinoa devin translucide si s-au inmuiat. In acest punct mare parte din lichid a fost absorbit.
Se stinge focul si se lasa compozitia 15 minute in repaus. Dupa cele 15 minute vei observa ca tot excesul de lichid a fost absorbit de bobite.
Se pune zaharul de cocos, dupa gust, si esenta de vanilie si se amesteca bine.
Se imparte compozitia in 2 boluri si se decoreaza cu afine proaspete, migdale, goji, rondele de orez cu glazura de ciocolata alba si ciocolata vegana.
Sano Vita are si rondele de ovaz cu glazura de ciocolata alba si cu ciocolata de lapte. De retinut ca glazura are totusi zahar in compozitie, dar nu foarte mult.
Pofta buna!