Lapte de ovaz

DSC05296

Numai bun pentru smoothie-uri❤

 

Inspiratie Edith Frincu.

 

Ingrediente:

 

5 linguri pline fulgi de ovaz

400 ml apa

un praf de sare

 

Optional:

1 lingurita miere

semintele de la o pastaie de vanilie

 

Preparare:

 

Pune fulgii de ovaz intr-un bol impreuna cu apa rece. Lasa peste noapte la frigider.

A doua zi baga blenderul de mana, omogenizeaza totul bine.

Trece compozitia printr-o sita, nu foarte deasa, si cu lingurita ajuta sa se scurga bine. Iti va ramane putin terci de ovaz. Il poti manca cu miere.

Adauga in laptele gros praful de sare si mierea, la final semintele de vanilie, omogenizeaza bine si serveste pur si simplu.

 

Pofta buna!

 

DSC05302

One response to “Lapte de ovaz

  1. Pingback: Smoothie cu cirese | Artă și savoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s