Tort Thomas

Mai tarziu o sa pun si reteta, desi se repeta treaba ca la tortul Hello Kitty!

Ingrediente:

Se fac 2 blaturi de pandispan si pentru fiecare blat se folosesc urmatoarele ingrediente:

10 oua
10 linguri de zahar
10 linguri de faina
2 linguri de cacao
1 plic praf de copt

Sirop: apa+zahar+esenta de rom, se pun toate la fiert si se foloseste caldut

Crema: 500 g branza dulce de vaci+zahar+500 ml frisca batuta+500 g capsuni

Pasta de zahar: cred ca mi-a trebuit cam 1,5 kg de zahar Margaritar ( pudra)+miere+gelatina+coloranti

Crema de unt pentru imbracat tortul

Se asambleaza tortul si se decoreaza ca in tutorialul de mai jos:

http://shannonstar.net/?p=397

http://nanaglenmum.wordpress.com/2009/04/20/thomas-the-tank-engine-cake-how-i-did-it/

Reclame

2 responses to “Tort Thomas

  1. buna,foarte frumos ti-a iesit tortuletul!!!! felicitari!!!! as fi vrut sa stiu si eu cum ti-a iesit fondantul negru si rosu….

    • multumesc frumos 🙂 pasta neagra am obtinut-o amestecand in zaharul pudra, pudra neagra cumparata de pe lumea basmelor; la fel se procedeaza si cu cea rosie
      pt cea rosie nu am avut pulbere la acest tort si nu e chiar rosu rosu, dar na ..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s