Mai tarziu o sa pun si reteta, desi se repeta treaba ca la tortul Hello Kitty!
Ingrediente:
Se fac 2 blaturi de pandispan si pentru fiecare blat se folosesc urmatoarele ingrediente:
10 oua
10 linguri de zahar
10 linguri de faina
2 linguri de cacao
1 plic praf de copt
Sirop: apa+zahar+esenta de rom, se pun toate la fiert si se foloseste caldut
Crema: 500 g branza dulce de vaci+zahar+500 ml frisca batuta+500 g capsuni
Pasta de zahar: cred ca mi-a trebuit cam 1,5 kg de zahar Margaritar ( pudra)+miere+gelatina+coloranti
Crema de unt pentru imbracat tortul
Se asambleaza tortul si se decoreaza ca in tutorialul de mai jos:
http://nanaglenmum.wordpress.com/2009/04/20/thomas-the-tank-engine-cake-how-i-did-it/
buna,foarte frumos ti-a iesit tortuletul!!!! felicitari!!!! as fi vrut sa stiu si eu cum ti-a iesit fondantul negru si rosu….
multumesc frumos 🙂 pasta neagra am obtinut-o amestecand in zaharul pudra, pudra neagra cumparata de pe lumea basmelor; la fel se procedeaza si cu cea rosie
pt cea rosie nu am avut pulbere la acest tort si nu e chiar rosu rosu, dar na ..