Napolitane cu cacao si caramel


Cand ai pofta de ceva dulce si ciocolatos poti executa aceste napolitane.

Ingrediente:

4 galbenusuri
200 g zahar
250 g margarina Rama
4 linguri de cacao
esenta de rom
200 g zahar caramelizat
5 foi de napolitane

Preparare:

Galbenusurile impreuna cu 200 g zahar si cu margarina se pun pe foc si se omogenizeaza totul cu un tel.
Adaugam si cacaua si esenta de rom.
Intre timp punem 200 g zahar la caramelizat si cand a devenit lichid si maroniu il turnam peste compozitia de cacao.
Mai lasam totul la fiert vreo 3-4 minute amestecand mereu cu telul.
Luam compozitia de pe foc, o lasam maxim 5 minute la racorit si apoi umplem foile.
Se pune ceva greu peste foi si se lasa peste noapte. A doua zi le taiem.

DSC00275

DSC00276

DSC00277


Pofta buna!

DSC00024

DSC00028

Lasă un comentariu