Smoothie bowl cu mure, agrise si fulgi de soia

Merge de minune in aceste dimineti fierbinti de august.

Ingrediente:

150 g iaurt de cocos

250 ml lapte de cocos

50 g pudra proteica, vegetala sau pe baza de zer – eu am folosit cu aroma de capsuni, pe baza de zer

125 g mure proaspete

125 g agrise proaspete pentru servire

50 g fulgi de soia

Preparare:

Se baga la blender iaurtul, laptele de cocos, murele si pudra proteica. Se omogenizeaza totul foarte bine.

Compozitia se portioneaza in 2 boluri si se serveste alaturi de agrise si fulgi de soia.

Fulgii de soia au nevoie de 5-10 minute pentru a se inmuia. Nu au un gust extraordinar, dar impreuna cu iaurtul dulce le-am inghitit 😀

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s