Ciuperci Pleurotus la cuptor

Pentru un pranz usor si delicios!

Reteta de inspiratie Laura Adamache.

Ingrediente:

1 cutie de 400 g ciuperci Pleurotus proaspete

2 oua mari

200 g pesmet

100 g faina alba

un praf de sare

piper negru proaspat macinat, dupa gust

1/2 legatura patrunjel verde

50 parmezan ras

3-4 linguri ulei de masline – optional

Preparare:

Pentru aceasta reteta se folosesc doar palariile ciupercilor.

Fiecare palarie se trece prin faina, apoi prin ouale batute bine cu un praf de sare si piper, apoi prin pesmetul amestecat cu parmezanul ras si patrunjelul verde tocat marunt.

Palariile in crusta se pun intr-o tava, pe hartie de copt, se stropesc apoi cu ulei de masline si se dau la cuptorul preincalzit la 200 grade Ceslius. Se coc cam 20 minute pe fiecare parte.

Eu am uitat sa le stropesc cu ulei, dar nu voi rata tura urmatoare.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s