Asta a fost pranzul nostru de azi. A fost… 🙂
Ingrediente:
1 aluat foietaj de la Morarita
250 g Mozzarella
10 rosii cherry
un praf de sare de mare neiodata de la Sano Vita
un praf piper negru proaspat macinat
3 oua de casa
10 frunzulite de busuioc verde
Preparare:
Daca cumperi foietaj de la Morarita, vei avea in pachet 2 foi. Una am folosit-o acum vreo 2 luni pentru o tarta cu urzici si oua, iar a doua foaie am tot tinut-o in congelator si nu stiam ce sa fac cu ea. Acum i-a venit randul.
Am scos de cu seara foietajul din congelator si l-am lasat pe masa in bucatarie pana a doua zi.
A doua zi l-am intins putin cu merdeneaua si am tapetat cu el o tava de 20 x 30 cm, ridicand marginile. In tava am pus hartie de copt.
Am taiat mozzarella rondele, la fel si rosile. Am pus peste foietaj mozzarella, din loc in loc, la fel si rosiile, iar deasupra am turnat ouale batute bine cu un praf de sare si piper. Am uns cu ou si marginile de aluat.
Am dat totul la cuptorul preincalzit la 210 grade Celsius, pentru 40 de minute.
Am lasat putin tarta la racit, am presarat busuioc verde deasupra si am servit cu pofta.
Nota: Toti cei care vor achizitiona produse din magazinul online sanovita.ro si vor introduce codul promotional ”artasisavoare” vor beneficia de 15% reducere!
Pofta buna!