Terci ciocolatos cu hrisca

20200401_175412

Ca sa incepem luna in forta 🙂

 

Ingrediente:

 

1 cana hrisca (250 g) de la Sano Vita

1 cana apa

1 cana lapte de ovaz

3 linguri zahar de stevie

3 linguri de cacao raw

1/4 lingurita sare de mare neiodata de la Sano Vita

1 lingurita esenta de vanilie naturala

1 lingurita rasa scortisoara pudra

2 linguri de ulei de cocos

putin piper cayenne

 

Pentru servire:

 

crema de cocos de la Sano Vita

capsuni proaspete

cacao nibs

nuci pecan

 

Preparare:

 

Se pune hrisca la inmuiat in apa rece pentru cel putin o ora. 3-4 ore este perfect. Dupa ce a trecut timpul de inmuiere, o speli bine si o strecori.

Intr-un vas antiaderent se pune hrisca, apa, laptele de ovaz, zaharul de stevie, sarea, vanilia, cacaua, uleiul de cocos, piperul si scortisoara si se lasa la foc mare pana in momentul in care incepe fierberea. Acum reduci focul la mic si mai lasi compozitia aproximativ 15 minute la fiert. In acest timp excesul de lichid va fi absorbit de catre hrisca, care se va inmuia. Hrisca nu trebuie sa fie terci, trebuie sa fie moale, dar sa-si pastreze totusi tinuta.

Se lasa terciul la racorit, apoi se serveste in boluri alaturi de crema de cocos sau iaurt de cocos, capsuni proaspete, cacao nibs si nuci pecan.

Nota: Toti cei care vor achizitiona produse din magazinul online sanovita.ro si vor introduce codul promotional ”artasisavoare” vor beneficia de 15% reducere!

 

Pofta buna!

 

20200401_175926

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s