Peanut Butter Porridge

20190519_111332

Atunci cand iti place untul de arahide, nu ai cum sa nu-l testezi intr-un terci cremos alaturi de kiwi, afine si muguri de pin.

Ingrediente:

 

3 cani lapte de soia de la Sano Vita

1 cana fulgi de ovaz de la Sano Vita

un praf de sare roz de Himalaya de la Sano Vita

3 linguri unt de arahide cremos de la San Vita

1/2 lingurita esenta de vanilie

2-3 linguri zahar de cocos

100 g afine

3 kiwi

o mana de muguri de pin

 

Preparare:

 

Intr-o oala antiaderenta se pune laptele si praful de sare la fiert. Cand incepe fierberea, se adauga fulgii de ovaz si untul de arahide, se reduce focul la minim si se lasa la fiert pana cand se obtine un terci omogen si cremos. Se amesteca adesea, in special in ultima parte a timpului, deoarece compozitia are tendinta sa se prinda de oala.

Se ia oala de pe foc, se adauga esenta de vanilie si zaharul de cocos, se amesteca bine si se lasa la racorit.

Terciul se serveste alaturi de afine proaspete, kiwi si muguri de pin, caldut sau rece, dupa preferinta.

Si nu uita, intra pe http://www.sanovita.ro pentru a comanda tot ce ai nevoie pentru preparat, introdu codul promotional artasisavoare si vei beneficia de 15% discount, de fiecare data!

 

Pofta buna!

 

20190519_111427

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s