Banane glazurate

20190303_115945

O gustare sanatoasa pentu cei mici, dar si cei mari vor fi incantati 🙂

Ingrediente:

 

8  banane mici

75 g ciocolata 75% cacao, fara zahar

1 lingura ulei de cocos

10-15 migdale intregi, crude

 

Preparare:

 

Ciocolata, rupta bucatele, impreuna cu uleiul de cocos se pune intr-o oala antiaderenta, mica, pe foc, flacara mica, si se lasa pana cand ciocolata s-a topit.

Foloseste o spatula de silicon pentru a amesteca.

Lasa ciocolata la racit pana in punctul in care o simti ca se ingroasa si nu mai e asa de fluida.

Migdalele toaca-le grosier.

Desfa bananele mici de coaja, sau baby bananas, si taie-le in 2, pe lungime.

Se ia fiecare jumatate de banana si se glazureaza cu ciocolata topita, pe jumatate.

Se pun pe hartie de copt si se presara cu migdale.

Se transfera bananele cu tot cu hartie de copt pe o tava, iar tava o dai la frigider pentru 15 minute sau pana cand se intareste ciocolata.

Se servesc cu pofta.

 

Pofta buna!

 

20190303_120121

20190303_120918

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s