Keto Bread

53037990_10216320562699735_291784117991768064_o

 

Na ca am facut-o si pe asta, paine cu un continut redus de carbohidrati. E mai degraba un chec aperitiv foarte satios.

 

Ingrediente:

 

250 g iaurt gras

3 oua

120 g faina de migdale

4 linguri seminte de chia

4 linguri tarate de psyllium

6 g praf de copt

1/2 lingurita sare

3 linguri seminte dovleac

+ 1 lingura seminte susan negru si 1 lingura seminte dovleac, pentru decor

 

Preparare:

 

Intr-un vas se amesteca cu telul iaurtul si ouale.

Adauga faina de migdale si sarea, apoi semintele de chia si faina de psyllium.

Dupa ce ai amestecat bine ingredientele, incorporeaza praful de copt si seminele de dovleac.

Lasa compozitia 15 minute in repaus pentru ca semintele de chia si faina de psyllium sa se umfle si sa absoarba excesul de lichid.

Se tapeteaza o tava mica de chec cu hartie de copt.

Se incinge cuptorul la 170 grade Celsius.

Dupa cele 15 minute, rastoarna aluatul in tava de chec, niveleaza cu o spatula, presara deasupra semintele de susan negru si lingura de seminte de dovleac si da tava la cuptor pentru circa 45 de minute.

Lasa painea la racorit peste noapte si a doua zi o poti manca ca atare sau in sanvisuri.

 

Pofta buna!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s