Biscuiti cu pasta de susan

20190212_074923

Sau mai pe americaneste asa :D, tahini cookies. Mi-au placut tare-tare, ba chiar compozitia cruda m-a incantat cel mai mult.

Ingrediente:

200 g tahini

200 g faina de migdale

1 praf de sare

150 g miere

1/4 lingurita bicarbonat de sodiu

semintele de la o pastaie de vanilie sau 1/2 lingurita vanilie naturala

3 linguri seminte crude susan alb

2 linguri seminte crude susan negru

Preparare:

Intr-un bol pui pasta de susan si mierea. Amesteci bine. Vei observa ca foarte repede compozitia se omogenizeaza si se ingroasa.

Pui sarea, vanilia, bicarbonatul si faina de migdale si amesteci.

Cu mana iei din compozitie, faci bilute mai micute – cam 25 de bucati ies – pe care le tavalesti prin cele 2 tipuri de seminte de susan combinate.

Pui bilutele pe o hartie de copt si apoi le aplatizezi cu un pahar.

Se dau biscuiteii 15 minute la frigider, timp in care preincalzesti cuptorul la 180 grade Celsius.

Biscuitii se coc 8 minute, se lasa sa se raceasca in tava deoarece sunt foarte moi si apoi se servesc cu pofta.

Pofta buna!

20190212_074910

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s