Carrot Blueberry Porridge

49896061_10215987136004276_3740154806661021696_n

Sambata frumoasa!

 

Ingrediente:

 

90 g fulgi de ovaz

2 cani lapte de migdale

1 morcov crud marime medie

2 linguri miere

1/2 lingurita scortisoara

1/2 lingurita nucsoara

1/2 lingurita esenta vanilie

1 praf de sare

 

Pentru servire:

 

100 g afine  proaspete

o mana de physalis

 

Preparare:

 

Intr-un vas antiaderent pune fulgii de ovaz, laptele de migdale, un praf de sare, esenta de vanilie, scortisoara, nucsoara si morcoul dat pe razatoarea cu ochiuri mici. Lasa totul la fiert pe foc mediu pentru inceput, apoi la foc mic dupa ce compozitia incepe sa fiarba, pana cand compozitia s-a legat, ovazul a absorbit lichidul, iar terciul este cremos.

Se ia oala de pe foc, se lasa putin la racorit si apoi se adauga mierea.

Se serveste impreuna cu afine proaspete, fructe de physalis si scortisoara.

 

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s