Winter Chocolate Porridge

49422423_10215974320043885_6628618320079749120_n

Azi a nins… Cu gandul la un lapte cu gris ca pe vremea copilariei, a rezultat acest porridge/terci ciocolatos cu fructe de sezon.

 

Ingrediente:

 

800 ml lapte de migdale

120 g gris

80 g faina de migdale

un praf de sare

3 linguri sirop de curmale

2 linguri cacao raw

fructe de sezon: baby banana, mandarine/clementine, kiwi si nuca de cocos proaspata

 

Preparare:

 

Pune laptele vegetal la fiert.

Intr-un bol amesteca grisul cu praful de sare si cacaua.

In momentul in care laptele a atins punctul de fierbere se ia o cana din el si se amesteca cu grisul si cacaua. Foloseste un tel de mana pentru a evita cocoloasele.

Ia oala cu lapte de pe foc toarna compozitia de gris si omogenizeaza bine cu telul. Pune totul la fiert. Acum adauga si faina de migdale si lasa totul pe foc pana cand compozitia se leaga/ingroasa.

Ia oala de pe foc, lasa la racorit. Nu uita sa pui siropul se curmale si sa ameseci bine.

Servese terciul in boluri impreuna cu fructe proaspete, de sezon, precum clementinele, mandarinele, kiwi, banane si nuca de cocos.

 

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s