Salata marocana cu hrisca

IMG_20180313_185757

De post…

Ingrediente:

 

100 g hrisca

200 g boabe de naut fierte

2 morcovi mari

O mana de spanac1

0 curmale fara samburi

+

2 linguri otet de orez

3 linguri ulei de masline

Sare de Himalaya dupa gust

¼ lingurita chimen pudra

50 g ceapa rosie

50 g ceapa verde

Cateva frunze de coriandru verde – cat mai proaspat pentru un gust cat mai bun

¼ lingurita fulgi de chilli proaspat macinati

 

Preparare:

 

Pune hrisca la inmuiat in apa calda pentru o ora. Las-o apoi la scurs bine.

Scurge si clateste si nautul.

Intr-un bol amesteca hrisca, nautul, morcovul curatat de coaja, spalat si taiat cubulete, cele 2 tipuri de ceapa taiate cubulete, la fel si curmalele. Adauga si frunzele de spanac tocate, dar nu foarte marunt.
Intr-un alt bol se amesteca uleiul, otetul, sarea, fulgii de chilli si chimenul impreuna cu frunzele de coriandru taiate marunt.

Adauga dressingul peste salata, amesteca bine si serveste imediat.

 

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s