Bombite din naut cu cacao nibs

20180410_185803

Cand ai pofta de ceva dulce…

 

Ingrediente:

 

1 conserva marime mijlocie boabe de naut – cam 400 g

3 linguri sirop de curmale

2 linguri cacao nibs

2-3 linguri fulgi de ovaz.

 

Preparare:

 

Boabele de naut se spala bine si se lasa la scurs.

In robotul de bucatarie se adauga nautul, siropul de curmale, fulgii de ovaz si boabele de cacao.

Mixeaza bine. Lasa totul in repaus 10 minute la frigider.

Fa apoi bilute si serveste-le imediat. Merg si a doua zi, insa pastreaza-le la rece intr-o cutie inchisa.

 

Pofta buna!

 

20180410_185643

20180410_185733

20180410_185816

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s