Peanut Butter Brownie

IMG_20180311_124031

Cand ai pofta de ceva dulce…

 

Ingrediente:

 

200 unt 80% grasime la temperatura camerei

5 oua mari

1 cana de 300 ml cu zahar brun

1 praf de sare

1 lingurita esenta vanilie

3 linguri pline ochi cu unt de arahide cremos

3 linguri cacao

3 linguri faina alba 000

 

Preparare:

 

Spumeaza untul la temperatura camerei cu zaharul brun. Adauga si esenta de vanilie si sarea si spumeaza bine. Apoi adauga galbenusurile unul cate unul.

Acum e randul untului de arahide. Omogenizeaza-l bine.

Adauga apoi cacaua si faina, iar la final, cu o spatula de silicon, incorporezi albusurile batute spuma, nu foarte tare, cu un praf de sare.

Se incinge cuptorul la 180 de grade Celsius. Se ia o tava de 20 X 30 cm si se tapeteaza cu hartie de copt.

Toarna aluatul in tava, niveleaza si apoi da la copt. In prima faza la foc mediu, apoi poti reduce temperatura.

In circa 30 de minute e gata. Proba cu scobitoarea este foarte buna.

Las-o la racit, apoi o poti portiona.

Este o negresa moale si usor aromata de la untul de arahide. Simpla, dar buna.

 

Pofta buna!

 

IMG_20180311_123957

IMG_20180311_124213

IMG_20180311_124428

IMG_20180311_124541

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s