Supa crema de mazare

IMG_20180204_144909

Hai, pofta mare!

 

Ingrediente:

 

3 cani mazare congelata ( cana de 300 ml)

6 cartofi marime medie, fainosi

50 g unt

1 ceapa alba, mare

sare de Himalaya, dupa gust

piper negru proaspat macinat, dupa gust

apa cat sa acopere legumele

800 ml lapte

 

Preparare:

 

Intr-o oala suficient de incapatoare se pune untul la topit. Intre timp se toaca marunt ceapa alba, apoi se caleste vreo 3 minute pana cand se inmoaie bine.

Se pune mazarea in oala si cartofii curatati de coaja si taiati cubulete. Se adauga putina sare si apa cat sa acopere legumele. Pune capacul si lasa la fiert pana cand legumele sunt patrunse.

Cu un blender de mana se mixeaza totul adaugand pe rand si laptele.

Se pune supa pe foc, sa mai dea un clocot, se adauga sare si piper dupa gust.

 

Pofta buna!

 

IMG_20180204_144930

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s