Salata de iarna cu sfecla rosie

IMG_20180124_134526

Delicioasa si rapid de preparat.

Ingrediente:

 

2 sfecle rosii, marime medie

150 g telemea

1 legatura mica de patrunjel verde

1/2 lingurita sare de Himalaya

piper negru proaspat macinat

zeama de la 1/2 lamaie

3 linguri ulei de masline

2 catei de usturoi

 

Preparare:

 

Se fierbe sfecla rosie in coaja. Eu prefer sa o fierb seara si sa o las pana a doua zi sa se raceasca bine.

A doua zi o cureti de coaja si o tai cubulete. Pui cubuletele pe o farfurie.

Tai si telemeaua cubulete si o presari peste sfecla rosie.

Patrunjelul il toci bine si il presari peste sfecla si telemea.

Deasupra presari cu lingura dressingul. Pentru dressing amesteci zeama de lamaie cu uleiul de masline, sare, piper si usturoiul dat pe razatoare.

Se serveste cu pofta.

 

Pofta buna!

 

IMG_20180124_134535

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s