Pumpkin Cornbread

IMG_20170924_134609

 

Duminica-n familie…

 

Ingrediente:

 

140 g faina alba 000

170 g malai de porumb

1 lingurita praf de copt

1/2 lingurita bicarbonat

1/2 lingurita sare

scortisoara, nucsoara si ghimbir, dupa gust

110 g zahar tos

60 ml ulei

250 g piure dovleac

125 ml lapte

2 oua mari

 

Preparare:

 

Se amesteca intr-un bol ingredientele uscate, adica faina, malaiul, sarea, praful de copt, bicarbonatul si mirodeniile.

In alt bol se amesteca zaharul cu uleiul, piureul de dovleac, ouale si laptele, cu un tel de mana.

Se omogenizeaza cele 2 boluri, ingredientele uscate cu cele lichide. Se lasa 5 minute in repaus.

Se tapeteaza o tava de 20X20 cm cu hartie de copt, se toarna aluatul si se coace circa 30 de minute la 180 de grade Celsius pana la proba cu scobitoarea.

Se lasa la racorit si apoi se portioneaza.

 

Pofta buna!

 

IMG_20170924_134053

IMG_20170924_134741

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s