Pumpkin Swirl Brownie

IMG_20170923_135459

Duminica frumoasa ❤

 

Ingrediente:

 

3/4 cana faina alba 000

1 lingurita praf de copt

1/2 lingurita sare

200 g unt 80% grasime

1 1/2 cana zahar tos

2 lingurite esenta vanilie

4 oua marime medie

2 linguri cu varf cacao

1 cana piure dovleac

mirodeii pentru dovleac: scortisoara, nucsoara si ghimbir, dupa gust

 

Preparare:

 

Se taie untul cubulete si se pune intr-o oala mica pe foc. Se lasa la fiert pana cand incepe sa se maroneasca, sa capete un miros frumos de unt si incepe sa se ingroase. In acest punct se stinge focul si se lasa putin la racorit.

Untul se amesteca cu zaharul si esenta de vanilie si se omogenizeaza cu un tel. Se adauga pe rand ouale ca pentru maioneza omogenizand dupa fiecare.

Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt si sarea. Se imparte aluatul in 2 parti. In prima parte se pune cacaua si 3-5 linguri de lapte. In compozitia 2 se amesteca piureul de dovleac si mirodeniile.

Se tapeteaza o tava mica de 20X20 cm cu foaie de copt, se toarna 3/4 din aluatul maro, deasupra se toarna aluatul cu dovleac, iar peste toate se toarna cu lingurita, din loc in loc, restul de 1/4 din aluatul maro. Se fac desene cu scobitoarea si se da la copt.

Cuptorul trebuie sa fie preincalzit la 180 de grade Celsius. In circa 40 de minute este gata.

Se lasa la racit, apoi se portioneaza.

 

Pofta buna!

 

IMG_20170923_134949

IMG_20170923_135537

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s