Pumpkin Hummus

IMG_20170919_180705

Uh, oh, recomand 😀

Ingrediente:

400 g naut fiert si scurs bine

5 linguri piure dovleac

5 catei de usturoi sau dupa gust

Sare de Himalaya, dupa gust

Piper negru proaspat macinat, dupa gust

½ lingurita chimen macinat

Chilli proaspat macinat, dupa gust

3 linguri tahini

3-5 linguri ulei de masline

50 ml apa

Preparare:

In robotul de bucatarie se adauga nautul foarte bine scurs si curatat de pielite. Pentru curatarea nautului va trebui sa ai rabdare si sa folosesti multa apa, dar merita, pasta va fi mult mai fina si mai gustoasa. Adauga si piureul de dovleac si incepe sa mixezi.

Rand pe rand adauga uleiul de masline, tahini, putina sare si apa, mai multa sau mai putina, atat cat trebuie ca sa obtii o pasta consistenta, care sa nu curga, numai buna de intins pe paine.

In acest punct adauga cateii de usturoi curatati de coaja si taiati rondele, sare, piper, chilli si chimen. Mixeaza totul foarte bine. Adauga aceste ultime ingrediente dupa gustul tau.

Pastreaza hummusul in borcane inchise bine, la frigider.

Pofta buna!

IMG_20170919_180553

IMG_20170919_180743

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s