Red Kidney Beans Brownie

IMG_20170917_125537

Negresa cu fasole rosie

Ingrediente:

450 g fasole rosie fiarta – fasole Kidney
4 oua marime medie
150-200 g zahar brun
1 lingurita esenta vanilie
Un praf de sare
1 lingurita praf de copt
55 g cacao amara
50 g migdale macinate
150 g ciocolata lapte
3 linguri ulei de rapita

Preparare:

Se foloseste fasole Kidney de la conserva, este cel mai simplu. Se spala bine, se lasa la scurs, iar apoi se pune in robotul de bucatarie impreuna cu un praf de sare si uleiul de rapita. Se mixeaza totul foarte bine. Se adauga apoi vanilia, zaharul brun si la final ouale, unul cate unul.
Toata aceasta compozitie se toarna intr-un vas. Acum este momentul sa adaugi migdalele macinate, cacaua si praful de copt. Amesteca cu un tel de mana. La final incorporezi in blat si ciocolata taiata cu cutitul.
Se ia o tava mica de 20 X 20 cm, se tapeteaza cu hartie de copt, se toarna aluatul de negresa, se niveleaza cu o spatula de silicon si apoi se da la copt in cuptorul preincalzit la 180 de grade. In circa 30 de minute este gata. Probeaza negresa cu scobitoarea, apoi inchide focul, scoate tava si lasa la racit.
Pudreaza cu zahar pudra si portioneaza.

Pofta buna!

IMG_20170917_125210

IMG_20170917_125237

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s