Inghetata cu piure de castane si stafide

IMG_20170702_172333

Chiar daca e frig, o inghetata buna merge oricand 🙂

 

Ingrediente:

 

350 g piure de castane

100 g stafide

2 fiole esenta rom

400 ml frisca lichida, naturala

 

Preparare:

 

Se pun stafidele la inmuiat in apa calduta impreuna cu esenta de rom. Se scurg bine si se pun deoparte.

Frisca naturala se bate, lejer, nu trebuie sa stea teapana, apoi se amesteca cu piureul de castane si stafidele si se da la congelator.

Este foarte buna, arome de toamna.

 

Pofta buna!

 

IMG_20170702_172253

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s