Terci cu visine si coacaze rosii

IMG_20170627_064241

Sa incepem cu micul dejun 😀

 

Ingrediente:

 

150 g fulgi de ovaz

300 ml lapte de soia

cateva frunze de lamaita proaspata

visine proaspete

coacaze rosii proaspete

2 linguri zahar de mesteacan

 

Preparare:

 

Intr-un bol se amesteca laptele de soia cu zaharul de mesteacan, frunzele de lamaita tocate marunt si fulgii de ovaz. Se da totul la frigider pentru o ora. In acest timp fulgii se inmoaie si absorb excesul de lichid.

Terciul se serveste cu visine si coacaze rosii proaspete.

 

Pofta buna!

 

IMG_20170627_064126

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s