Prajitura raw vegana cu coacaze

IMG_20170710_171049

Hai, pofta mare!

 

Ingrediente:

 

Pentru blat:

 

200 g migdale crude

200 g curmale fara samburi

2 linguri fulgi de ovaz

 

Pentru crema de vanilie:

 

125 g caju crud

60 ml ulei de cocos

putina vanilie bio, dupa gust

2-3 linguri de fulgi de ovaz

2 linguri zahar de mesteacan

 

Pentru crema cu coacaze:

 

125 g caju crud

200 g coacaze negre, proaspete

3 linguri zahar de mesteacan

90 ml ulei de cocos

2 linguri fulgi de ovaz

2-3 linguri cocos ras

zeama de la 1/2 lamaie

 

Preparare:

 

Se ia o tava mica de chec si se tapeteaza cu o punga.

Pentru blat se procedeaza astfel. Curmalele se pun la hidratat in apa rece pentru 2 ore. Se scurg apoi bine. In robotul de bucatarie pui migdalele si le macini fin. Adauga apoi si curmalele si omogenizeaza totul pana obtii o pasta fina. Adauga si fulgii de ovaz daca pasta e prea moale si cu aceasta compozitie tapeteaza fundul tavii. Da totul l afrigider pentru 15 minute.

Pentru crema de vanilie pune in robotul de bucatarie caju hidratat in apa rece pentru 2 ore, scurs bine, si omogenizeaza bine. Adauga apoi uleiul de cocos, zaharul de mesteacan, vanilia si fulgii de ovaz. Rezulta o pasta fina pe care o intinzi peste stratul de migdale. Da la frigider pentru 15 minute.

Pentru crema de coacaze pune in robot caju hidratat pentru 2 ore in apa rece, scurs bine, si zeama de lamaie. Omogenizeaza bine. Adauga si zaharul de mesteacan, uleiul de cocos, fulgii de ovaz si coacazele. La final adauga fulgii de cocos. Intind ecompozitia peste crema alba.

Da totul la frigider peste noapte. A doua zi portionezi.

Se pastreaza la rece in cutii inchise.

 

Pofta buna!

 

IMG_20170710_171244

IMG_20170710_170808.jpg

IMG_20170710_170949

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s