Salata caprese cu pepene rosu

2

In fapt de seara…

 

Ingrediente:

 

400 g mozzarella

5 frunze de busuioc verde

piper negru, proaspat macinat

o felie de pepene ros copt, dulce

2 linguri otet balsamic

1 lingua zahar

 

Preparare:

 

Nimic mai simplu, in 5 minute ai o cina delicioasa.

Taie rondele mozzarella si aseaza-le pe un platou.

Deasupra presari busuioc verde tocat.

Peste busuioc pui bucati de pepene rosu, fara samburi.

Peste pepene presari putin piper proaspat macinat.

Ia o oala mica, pune otetul si zaharul si pune totul pe foc, la flacara mica, cam 1 minut trebuie sa fiarba pana cand obtii o reductie de otet balsamic. Vei observa ca otetul se leaga, incepe sa se ingroase.

Cu o lingura iei din aceasta reductie si presari peste mozzarella.

Se serveste imediat.

 

Pofta buna!

 

1

3

4

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s