Ciabatta cu mozzarella, rosii si busuioc

IMG_20170613_181700

Rustic, dar delicios.

 

Ingrediente:

 

2 ciabatta de la Lidl

400 g mozzarella

2-3 rosii

ulei de masline

busuioc verde

 

Preparare:

 

Se incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.

O tava mare de aragaz se tapeteaza cu hartie de copt.

Cele 2 ciabatta se taie in 2 rezultand astfel 4 bucati.

Fiecare bucata se stropeste din belsug cu ulei de masline. Deasupra se pun rondele de mozzarella.

Se da tava la cuptor pana cand mozzarella s-a topit si ciabatta a inceput sa prinda crusta aurie pe fund.

Se scoate ciabatta din cuptor si se serveste cu rondele de rosii si busuioc verde tocat.

 

Pofta buna!

 

IMG_20170613_181719

IMG_20170613_181644

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s