Inghetata de avocado cu capsuni

IMG_20170602_143114

Ca tot o venit vara…

Se poate face cu orice alt fruct de sezon.

 

Ingrediente:

 

2 fructe de avocado foarte bine coapte

1 conserva de 400 ml lapte de cocos gras

Zahar de mesteacan sau miere raw, dupa gust

100 g capsuni proaspete sau congelate

 

Preparare:

 

Se pun toate ingredientele intr-un blender, mai putin capsunele si se mixeaza bine pana obtii o crema fina, omogena. Eu am folosit chiar si apa de cocos care se lasa pe fundul conservei.

Se toarna compozitia intr-un vas de plastic, se pun capsunele mici, intregi, sau taiate cubulete, din loc in loc, se pune capacul de plastic si se da la congelator pentru cateva ore, pana cand se intareste.

Inainte de servire se scoate inghetata cam cu 5 minute din frigider si apoi se portioneaza in boluri.

 

Pofta buna!

 

IMG_20170602_143213

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s