Cranberry White Chocolate Fudge

IMG_20170502_192021

Duminica ❤

 

Ingrediente:

 

400 ml lapte condensat

400 g ciocolata alba

200 g marshmallow

100 g unt 80% grasime

1 lingurita esenta vanilie

1/4 lingurita sare

100 g merisoare

 

Preparare:

 

Pe baie de abur pui la topit ciocolata alba si laptele condensat. Cand totul s-a omogenizat adaugi si untul si-l lasi la topit complet.

In acest punct pui 1/2 din cantitatea de marshmallow si amesteci cu o spatula de silicon pana cand s-a topit complet. Adaugi si cealalta jumatate si lasi la topit si omogenizat complet.

Ia oala de pe foc, adauga sarea, esenta de vanilie si merisoarele. Amesteca bine.

Se ia o tava mica de 20 cm X 20 cm pe care o tapetezi cu hartie de copt. Unge hartia cu putin ulei, toarna ciocolata, niveleaza cu spatula si lasa la racit.

Da peste noapte la frigider.

A doua zi inlaturi hartia si portionezi ciocolata.

Se pastreaza la frigider.

 

Pofta buna!

 

IMG_20170502_191925.jpg

IMG_20170502_191816

IMG_20170502_191250

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s