„Caramele” raw vegane

img_20170124_151304

Sa incheiem luna in aceeasi nota de raw vegan precum am inceput-o 🙂

 

Ingrediente:

 

200 g tahini

200 g prune uscate de la Sanovita, moi si fara samburi

100 g ulei de cocos pus la topit si lasat putin la racorit

1-2 linguri miere raw

mirodenii de turta dulce – ghimbir, scortisoara, ienibahar, cuisoare, cardamon, nucsoara, anason – dupa pofta inimii

 

Preparare:

 

Se ia robotul de bucatarie. Se adauga tahini si prunele si incepi omogenizarea. Daca ai prune ceva mai tari, lasa-le la inmuiat 30 de minute, o ora maxim. Pe parcurs pui si uleiul de cocos, mierea si mirodeniile si lasi sa se mixeze pana obtii o pasta.

Se ia o tava patrata mica, se tapeteaza cu hartie de copt, se unge cu putin ulei, se intinde pasta de tahini, cu mana, te ajuti si de o lingura incat sa-i dai o forma cat mai dreapta.

Dai la congelator peste noapte. A doua zi o portionezi in patratele, dreptunghiuri mai mici sau mai mari, dupa preferinta. L0 epoti ambala si individual in hartie de copt cerata.

 

Pofta buna!

 

img_20170124_151051

img_20170124_151117

img_20170124_151127

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s