Caramele sarate, raw vegane

img_20161230_114552

Anul asta de Revelion sarbatoresc cu dulciuri raw vegane 🙂 La multi ani tuturor si un 2017 plin, cu sanatate inainte de toate, cu pace in suflete, cu multa iubire si implinire!

 

Ingrediente:

 

250 g curmale fara samburi – 1 cana

5 linguri generoase de tahini – 1/2 cana

2-3 linguri generoase ulei de cocos

1/8 lingurita sare de mare

Optional: mirodenii dupa gust, cardamon, scortisoara, nucsoara, anason, ienibahar, ghimbir – eu le-am preferat simple, doar cu sare 🙂

 

Preparare:

 

Tura asta am folosit curmale de la SanoVita. Le-am pus in apa fierbinte pentru 30 de minute la hidratat. Apoi le-am scurs bine si le-am pus in robotul de bucatarie impreuna cu pasta de susan, uleiul de cocos si un praf de sare. Am mixat totul bine-bine pana cand a rezultat o pasta omogena. ULeiul meu de cocos era solid, nu l-am mai topit, s-a omogenizat perfect.

Se ia o tava patrata mica, se tapeteaza cu hartie de copt, se toarna compozitia, se niveleaza cu o lingura, se presara sare de mare si se da la congelator cateva ore pana cand se intareste. Eu am lasat-o peste noapte.

A doua zi o portionezi in patrate mici. Sunt delicioase.

 

Pofta buna!

 

img_20161230_114455

img_20161230_114625

img_20161230_114816

img_20161230_114832

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s