Numai bune de rontait de sarbatori 🙂
Inspiratie Andreea Chinesefood ❤
Ingrediente:
2 albusuri ou
500 g arahide crude, in coaja
2 lingurite sare
2 linguri boia dulce
putina sare de lamaie
1 lingurita chimion
2 lingurite fulgi de ardei iute
Preparare:
Incingeti cuptorul la 180 grade Celsius. Intr-un bol mixati foarte bine cele doua albusuri de ou pana ce obtineti o spuma densa. In spuma obtinuta adaugati sarea si toate condimentele si incorporati usor. Adaugati arahidele si amestecati astfel incat toate sa fie acoperite cu pasta de ou si condimente.
Pe tava mare a aragazului asezati o hartie de copt, puneti arahidele si nivelati bine. Imprastiati-le pe toata suprafata tavii de copt, astfel incat sa aveti un singur strat pentru ca sa se coaca toate uniform.
Dati tava la cuptorul incins pentru 15-20 de minute pana ce pasta de condimente este complet uscata. Lasati amestecul sa se raceasca complet, dupa care separati arahidele unele de celelalte.
Pofta buna!