Negresa cu gem de capsuni si ciocolata alba

img_20161204_112601

In asteptarea sarbatorilor 🙂

Ingrediente:

 

200 g unt

200 g ciocolata amara

5 oua

1/4 lingurita sare

50 g zahar

2 linguri cacao

1 cana de 250 ml cu faina alba

1 borcan mic de gem de capsuni

1 ciocolata alba, 100 g

 

Preparare:

 

Ciocolata amara si untul se pun pe baie de abur la topit. Omogenizezi cu o spatula pana cand ciocolata e topita. Lasa la racorit bine amestecand din cand in cand.

Spumeaza ouale cu zaharul si praful de sare. Adauga ciocolata topita, apoi faina si cacaua si omogenizeaza cu un tel pana rezulta o compozitie ca o smantana groasa.

Tapeteaza o tava de 20 X 30 cm cu hartie de copt, toarna negresa, din loc in loc pui lingurite de gem de capsuni, iar deasupra presari ciocolata alba tocata cu cutitul.

Coci la 180 de grade cca 30 de grade sau pana la proba cu scobitoarea.

Lasa la racit si portioneaza.

 

P0fta buna!

 

img_20161204_112120

img_20161204_112228

img_20161204_112459

Anunțuri

2 responses to “Negresa cu gem de capsuni si ciocolata alba

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s