De post, miami.
Ingrediente:
1 avocado mare, foarte bine copt
200 g spanac congelat
sare de Himalaya, dupa gust
piper proaspat macinat, dupa gust
2-3 linguri zeama lamaie proaspat stoarsa
3 catei de usturoi, mari, romanesti
3-5 linguri ulei de masline
2 linguri germeni de grau fulgi de la SanoVita
Preparare:
Se lasa peste noapte spanacul in sita la dezghetat si scurs. A doua si il scurgi bine in maini.
In robotul de bucatarie se pune spanacul, avocado taiat bucatele, cateii de usturoi, zeama de lamaie, putina sare si piper proaspat macinat. Blenduiesti totul bine. Pe parcurs mai adaugi uleiul de masline si germenii de grau si blenduiesti pana obtii o crema numai buna de intins pe paine.
Pune sare, piper si lamaie dupa gust.
Se serveste cu paine prajita si rosii sau cu paste. Un deliciu!
Pofta buna!