Pesto raw vegan cu avocado si spanac

img_20161123_124537

 

De post, miami.

 

Ingrediente:

 

1 avocado mare, foarte bine copt

200 g spanac congelat

sare de Himalaya, dupa gust

piper proaspat macinat, dupa gust

2-3 linguri zeama lamaie proaspat stoarsa

3 catei de usturoi, mari, romanesti

3-5 linguri ulei de masline

2 linguri germeni de grau fulgi de la SanoVita

 

Preparare:

 

Se lasa peste noapte spanacul in sita la dezghetat si scurs. A doua si il scurgi bine in maini.

In robotul de bucatarie se pune spanacul, avocado taiat bucatele, cateii de usturoi, zeama de lamaie, putina sare si piper proaspat macinat. Blenduiesti totul bine. Pe parcurs mai adaugi uleiul de masline si germenii de grau si blenduiesti pana obtii o crema numai buna de intins pe paine.

Pune sare, piper si lamaie dupa gust.

Se serveste cu paine prajita si rosii sau cu paste. Un deliciu!

 

Pofta buna!

img_20161123_124826

 
img_20161123_124636

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s