Mini tarte cu capsuni, raw vegane

img_20161121_115655

De miercuri si de post…

 

Ingrediente:

 

Pentru blat:

 

200 g curmale moi, fara samburi, de la Orlando’s

100 g nuca de cocos macinata

1 lingura cacao

1-2 linguri apa

 

Pentru crema:

 

200 g migdale

3 linguri miere

100 g unt de cocos

400 g capsuni congelati

 

Plus:

 

fulgi de migdale Orlando’s pentru decor

 

Preparare:

 

In primul rand se pun migdalele in apa rece la hidratat, peste noapte. Capsunele le scoti din congelator si le pui in sita, la decongelat si scurs, peste noapte. A doua zi scurgi bine migdalele si capsunele, le pui in robotul de bucatarie impreuna cu untul de cocos topit si mierea. Mixezi pana rezulta o crema omogena si fina. Dai la frigider pana faci blatul.

In robotul de bucatarie pui curmalele moi, nuca de cocos si cacaua plus o lingura de apa. Mixezi bine. Daca mai e nevoie mai pui o lingura de apa ca sa rezulte un aluat omogen, strans in bila, lipicios, usor de prelucrat.

Se ia o tava de briose, se pune in fiecare gaoace hartie pentru briose. Din aluat se fac bile care se pun in fiecare gaoace si se apasa cu degetele pentru a  tapeta fundul hartiei. Apoi se umple fiecare gaoace cu crema de capsuni, se decoreaza cu fulgi de migdale si se da la frigider la temperatura ridicata vreo 2 ore.

Cand se servesc se indeparteaza hartia si se aseaza frumos pe un platou.

 

Pofta buna!

 

img_20161121_115743

img_20161121_115829

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s