Porridge cu hrisca si piure de dovleac

img_20161101_123246

Tot de post🙂

 

Ingrediente:

 

150 g hrisca alba

300 ml lapte de soia

5 linguri pline cu piure dovleac

2 linguri pline cu miere

1/2 lingurita scortisoara

o mana de nuci

2 mandarine

1 lingurita polen

 

Preparare:

 

Hrisca se pune in apa rece peste noapte la inmuiat. A doua zi o speli bine, o scurgi bine si o amesteci cu laptele si piureul de dovleac. O pui la fiert  la foc mediu, amesteci adesea caci va incepe sa se prinda compozitia. Stingi focul cand hrisca a fiert si compozitia s-a legat. Lasi la racorit si abia apoi adaugi mierea si praful de scortisoara.

Toci nucile grosier si mandarinele le desfaci in felii si le tai cubulete. Le amesteci in terci.

Servesti  terciul garnisit cu felii de mandarine, nuci si polen.

 

Pofta buna!

 

img_20161101_123356

img_20161101_123533

img_20161101_123904

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s