Pateu de avocado cu ciuperci si masline

img_20161107_160800

Ca tot se apropie postul…

 

Ingrediente:

 

2 fructe de avocado foarte bine coapte

400 g ciuperci champignon din conserva

200 g masline negre, fara samburi

2 catei de usturoi

sare de Himalaya

piper proaspat macinat

 

Preparare:

 

Intr-un blender pui toate ingredientele si lasi la pasat pana obtii o crema omogena.

Sarea si piperul se adauga dupa gust. Poti pune si fulgi de chili daca-ti place pateul mai iute si chiar si 50-100 g nuci pentru o textura mai grunjoasa.

Se serveste cu rosii si paine prajita, paine cu seminte, biscuiti sarati, dupa pofta 🙂

Se depoziteaza in cutii inchise bine la frigider, dar de preferinta sa se manance in aceeasi zi deoarece avocado se oxideaza repede.

 

Pofta buna!

 

img_20161107_160705

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s