Whoopie pie, varianta raw vegana

img_20161030_132043

Mmm…

 

Ingrediente:

 

Pentru „blat”:

 

200 g stafide

2 linguri cacao raw

2 linguri unt de cocos

5 linguri pline fulgi de ovaz – cca 100 g

 

Pentru „crema”:

 

200 g caju

2 linguri pline cu miere

semintele de la un baton de vanilie

3-5 linguri fulgi nuca de cocos

 

Preparare:

 

Pune stafidele intr-un bol, acopera-le cu apa rece si lasa-le peste noapte la hidratat. La fel procedezi si cu caju. A doua zi le lasi in sita la scurs bine.

Pune in robotul de bucatarie stafidele impreuna cu fulgii de ovaz, cacaua si untul de cocos. Omogenizeaza bine. Da compozitia la frigider pentru o ora sa se intareasca. Daca mai ai nevoie de dulceata, pune miere dupa gust.

Spala robotul de bucatarie. Adauga caju, miere, vanilie si fulgii de cocos. Omogenizeaza bine. Da crema la frigider.

Cu  mainile usor umezite formezi bilute din aluatul cu cacao si le pui pe hartie de copt. La fel procedezi si cu aluatul alb. Iei o biluta de cacao, o aplatizezi usor, pui deasupra biluta alba, iar deasupra mai pui inca o biluta de cacao aplatizata. Apesi usor pana formezi un mic sanvis.

Prajiturelele se tin la frigider si se servesc cu pofta. Sunt tare bune si satioase.

 

Pofta buna!

 

img_20161030_132218

img_20161030_132850

img_20161030_133241

img_20161030_133557

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s