Ciocolata calda, cremoasa, cu dovleac

ciocolata-calda-cu-dovleac

Daca-i luni, dovleac sa fie😀

 Ingrediente:

250 ml apa

250 ml lapte de soia

zahar de cocos dupa gust

2 linguri cacao raw

1 lingurita rasa scortisoara

5 linguri piure dovleac

Preparare:

Apa si laptele de soia se pun la fiert pana dau un clocot.
Intr-un bol amesteca 3 linguri de piure de dovleac cu scortisoarea, zaharul de cocos si cacaua pana la omogenizare. Toarna incet compozitia fierbinte si omogenizeaza, pastreaza vreo 5 linguri de compozitie fierbinte deoparte. Toata ciocolata o indulcesti dupa gust, o pui iarasi la fiert pana se incalzeste suficient incat sa fie o ciocolata calda, numai buna intr-o zi ploioasa si rece de toamna.
Se toarna ciocolata cremoasa in cani, iar deasupra se pune amestecul de 5 linguri de lapte si apa lasate deoparte cu 2 linguri de piure ramas si zahar de cocos dupa gust.

POfta buna!

ciocolata-calda-cu-dovleac2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s