Pumpkin Brownie

img_20161008_162527

Duminica de toamna❤

 

Ingrediente:

 

200 g ciocolata lapte Schogetten

200 g unt

3 linguri pline cacao

1/2 cana piure dovleac

1 cana zahar brun

2 albusuri + 3 oua sau 5 oua mai mici

un praf de sare

1 cana faina

mirodenii dupa gust – scortisoara, cardamon, nucsoara, ghimbir, cuisoare, ienibahar, anason

 

Preparare:

 

Pe baie de abur pui ciocolata si untul la topit. Cu o spatula de slicon amesteci ingredientele pana la omogenizare completa. Lasi la racorit.

Albusurile si ouale impreuna cu zaharul si praful de sare le spumezi bine cu mixerul. Adauga cacaua si cu un tel omogenizezi bine. E momentul sa adaugi pireul de dovleac si mirodeniile, dupa gust. Omogenizeaza cu telul.

Toarna compozitia de ciocolata si unt racorita, amesteca mereu cu telul. La final adaugi faina. Rezulta o compozitie groasa, foarte putin fluida.

Tapetezi o tava de copt de 30 X 20 cm cu hartie de copt, torni aluatul, intinzi cu o spatula negresa peste tot, la nivel si coci in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru circa 30 de minute sau pana la proba cu scobitoarea.

Lasa la racit si apoi portioneaza.

 

Pofta buna!

 

img_20161008_162237

img_20161008_162605

img_20161008_163027

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s