Pregatiri de weekend.
Ingrediente:
5 linguri de fulgi de ovaz
5 linguri piure dovleac
1 lingurita rasa scortisoara
2 linguri miere
150 ml lapte de soia
150 ml apa
un praf de sare de Himalaya
nuci, seminte de floarea soarelui, goji, merisoare sau alte nuci si fructe uscate dupa gust
Preparare:
Amesteca intr-un bol piureul de dovleac cu mierea si scortisoara. Omogenizeaza bine. Adauga laptele de soia, apa, sarea si fulgii de ovaz. Omogenizeaza cu lingura si lasa peste noapte la frigider.
A doua zi torni compozitia intr-un borcan, presari nuci si fructe uscate din belsug, pui capacul si iei la munca.
De fapt toata nebunia poate fi preparata direct la borcan si lasata peste noapte la frigider, iar dimineata nu pui decat nucile si fructele. Mie-mi place sa pota mesteca totul in voie intr-un bol mai incapator 🙂
Pofta buna!