Overnight pumpkin oats

img_20161006_125319

Pregatiri de weekend.

Ingrediente:

5 linguri de fulgi de ovaz

5 linguri piure dovleac

1 lingurita rasa scortisoara

2 linguri miere

150 ml lapte de soia

150 ml apa

un praf de sare de Himalaya

nuci, seminte de floarea soarelui, goji, merisoare sau alte nuci si fructe uscate dupa gust

Preparare:

Amesteca intr-un bol piureul de dovleac cu mierea si scortisoara. Omogenizeaza bine. Adauga laptele de soia, apa, sarea si fulgii de ovaz. Omogenizeaza cu lingura si lasa peste noapte la frigider.

A doua zi torni compozitia intr-un borcan, presari nuci si fructe uscate din belsug, pui capacul si iei la munca.

De fapt toata nebunia poate fi preparata direct  la borcan si lasata peste noapte la frigider, iar dimineata nu pui decat nucile si fructele. Mie-mi place sa pota mesteca totul in voie intr-un bol mai incapator 🙂

Pofta buna!

img_20161006_125016

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s