Salata usoara cu legume si conopida gratinata

img_20160922_164913

Miami! ❤ Atat de simpla, dar atat de buna!

 

Ingrediente:

 

1 conopida proaspata, mica

100 g rucola

10 rosii cherry

1 ardei gras, galben, pentru contrast

5 linguri ulei masline

sare

piper proaspat macinat

1 lingura otet de mere

50 g parmezan ras

 

Preparare:

 

Conopida se desface in buchetele mici. Se ia o punga, se baga conopida inauntru, se pun 3 linguri de ulei, un praf de sare si 40 g parmezan ras. Se inchide punga si se maseaza conopida pana cand se patrunde fiecare bucatica cu ulei, sare si parmezan.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se aseaza frumos conopida din punga si se coace la foc potrivit pana se rumeneste frumos. Se lasa la racit complet.

Rosiile, ardeiul si rucola se spala bine si apoi se usuuca. Taie rosiile in 4, ardeii cubulete si pune-i intr-un bol impreuna cu rucola. Amesteca 2 linguri ulei cu sare si piper proaspat macinat plus otetul de mere cu miere. Omogenizeaza si toarna peste salata. Foloseste mana sau 2 linguri pentru omogenizare.

Pe o farfurie se rastoarna salata, se pun buchetele de conopida din loc in loc si deasupra se rade putin parmezan.

 

Pofta buna!

 

img_20160922_164721

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s